Čebureki - gatavošana.

Mīkla: 500gr izsijātu miltu, 3ēd.k. saulespuķu eļļa, 250ml vāroša ūdens, sāls, cukurs pēc garšas. Visu saliek un salej traukā un mīca. Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu. Liek atpūsties zem plēves uz 20.min.


Pildījums: 300gr maltas gaļas, viens liels sīpols, sāls, pipari, ūdens, dilles.

Pie maltas gaļas pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas, dilles un ūdeni. Masai jāsanāk diezgan šķidrai, lai čebureki būtu sulīgi.

Mīklu izveltnē apaļās formās, uz pusi aplīša uzsmērē pildījumu un ver ciet, pārklājot ar otru apļa pusi. Ar dakšu aizspiež maliņas ciet. Ar roboto nazi apgriež lieko mīklu gar maliņām.

Cep smuki brūnus no abām pusēm lielā eļļas daudzumā.

Gardi ir piedzert klāt saldu melno tēju.



Sharing is caring, show love and share the thread with your friends.


Jānis replied
3 Days
Tas labi!

Please Login to reply this topic. If you do not have account, please Register.

loading...